نخبگانِ اقتصادی امروز، برخلاف گذشته، وارث ثروتهای خانوادگیِ عظیم نیستند، بلکه متخصصانی هستند که تحصیلاتی درخشان را پشت سر گذاشتهاند. و تحصیلات را متأسفانه نمیتوان برای بچهها به ارث گذاشت. در نتیجه فرزندانِ خانوادههای ثروتمند مجبورند تن به فشاری طاقتفرسا بدهند تا در فضای آموزش رقابتی موفق شوند. ربکا روزن از دبیران ارشد نشریۀ آتلانتیک این مسئله را بررسی کرده است.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از ربکا جی.روزن که پیش از این با عنوانِ «چرا والدین اینقدر بر فرزندانشان فشار میآورند؟»، منتشر شده است. نوشتار این نسخه صوتی را در اینجا بخوانید.
سونیا لوتار، استاد دانشگاه یِیل و همکارانش طی مطالعهای نشان دادهاند که نرخ مصرف الکل و مواد مخدر در مدارس راهنمایی و متوسطه، بین بچههای ثروتمند بهطور متوسط بیشتر از بچههای فقیر، و بسیار بیشتر از میانگین کشوری است. این پژوهشگران نرخ افسردگی یا اضطراب یا رفتارهای بزهکارانه را بهلحاظ بالینی معنادار گزارش کردهاند: بهمیزان دو تا سهبرابر میانگین کشوری. تعداد دانشآموزانی که سطح بزهکاریشان نگرانکننده است در گروه دانشآموزان ثروتمند و فقیر یکسان است.
فایل صوتی نوشتار «چرا والدین اینقدر بر فرزندانشان فشار میآورند؟» را گوش کنید.
راستافراطی: جستوجویی تباه در جهانی ویرانشده
فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند
تاریخ مطالعات فقر و نابرابری در قرن گذشته با تلاشهای این اقتصاددان بریتانیایی درهمآمیخته است
کالاهایی که در فروشگاه چیده میشود ممکن است محصول کار کودکان یا بیگاری کارگران باشد