شهردار نیویورک گفته است تا سال ۲۰۳۰، کلِ زبالههای این کلانشهر بازیافت خواهد شد و دیگر زبالهای دفن نخواهد گردید. در نگاهِ اول این گامی بزرگ برای حفظِ محیطزیست و کاهش آلایندهها به نظر میرسد. اما آیا واقعاً صنعتِ بازیافت زباله، آنقدری که در تبلیغات میگویند، سودمند است؟ احتمالاً نه.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخۀ صوتی نوشتاری است از جان تایرنی که پیش از این با عنوان «عصر بازیافت»، در ترجمان منتشر شده است.
شهردار نیویورک گفته است تا سال ۲۰۳۰، کلِ زبالههای این کلانشهر بازیافت خواهد شد و دیگر زبالهای دفن نخواهد گردید. در نگاهِ اول این گامی بزرگ برای حفظِ محیطزیست و کاهش آلایندهها به نظر میرسد. اما آیا واقعاً صنعتِ بازیافت زباله، آنقدری که در تبلیغات میگویند، سودمند است؟ احتمالاً نه. در واقع بازیافتِ زباله نیز محدودیتها و هزینههای خاص خود را دارد. برای مثال، جهتِ جبران صدمۀ گلخانهای «یک» پرواز دوطرفۀ «یک» مسافر بین نیویورک و لندن، باید حدود ۴۰هزار بطری پلاستیکی را بازیافت.
فایل صوتی نوشتار «عصر بازیافت» را گوش کنید.
آدام توز میگوید بحران اقلیمی واقعاً نوع جدیدی از بحران است که بشریت تجربهای برای حل آن ندارد
گردشگران و کارگرانی که به توکیو میآیند بهدنبال تصویری از ژاپن هستند که از کودکی به یاد دارند
گاه اندکی اضطراب شما را به انجام کاری مفید سوق میدهد
برای ما مهم است که محتوای ترجمان، همچون ده سال گذشته، رایگان بماند و در اختیار عموم باشد. اما این هدف بدونِ حمایت شما ممکن نیست. هر کمک کوچک نقشی بزرگ در این مسیر دارد. به جمع حامیان ترجمان بپیوندید.