امتحانهای خستهکننده، تکالیف تمامنشدنی، و حجم انبوه اطلاعات بیهودهای که هر سال باید از کتابهای درسی یاد بگیریم. بهسختی کتابها را حفظ میکنیم، و بهراحتی اکثرشان از یادمان میرود. این اتفاقات سوهان روح ما دانشجوهاست و بدون آنها قطعاً زندگی بهتری را تجربه خواهیم کرد. گری گاتینگ، استاد فلسفۀ دانشگاه نوتردام، پس از سالها تدریس در دانشگاه محک بهتری برای موفقیت استادها و دانشجوها پیدا کرد.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از گری گاتینگ که پیش از این با عنوانِ «امتحانات دانشگاهی خستهمان کردهاند، راه نجاتی وجود ندارد؟» منتشر شده است. نوشتار این نسخۀ صوتی را اینجا بخوانید.
وقتی، برای یک نیمسال دیگر، تدریسم را در دانشگاه نوتردام به پایان رساندم، داشتم فکر میکردم که واقعاً چه چیزی سرِ کلاس به دست آوردهام. طبق دیدگاه متعارف، تدریس انتقال دانش است، حال چه این دانش دانستنِ چگونگیها (مهارتها) باشد و چه دانستن چیستیها (اطلاعات). آزمونها مهم به حساب میآیند، چون میزان دانشی که دانشجویان از کلاسِ درسشان یاد گرفتهاند را اندازه میگیرد. اما واقعاً در همین امتحاناتی که طی یک سال پیش قبول شدهایم، چقدر موفق بودهایم؟
فایل صوتی نوشتار «امتحانات دانشگاهی خستهمان کردهاند، راه نجاتی وجود ندارد؟» را گوش کنید.
تدریس کامو در میانۀ ترس از «کار بیهوده و مأیوسکننده»
آیا کرونا رابطۀ ما با حیوانات را تغییر خواهد داد؟
اسکرینشاتها هم مایۀ شگفتی و هم مایۀ وحشت ما میشوند