وقتی فقیر باشید، همیشه نگران وقتی هستید که نتوانید کار کنید. دوران پیری برای فقرا مشکلات دوچندانی دارد، مسائل مالی و جسمی از یک سو، و تنهایی از سویی دیگر. اما شرکتهای سیلیکونولی که نمیخواهند هیچ انسانی در رنج باشد، برای این مشکل فقرای کهنسال هم راهحلی ساختهاند: برنامههایی کامپیوتری که با آنها حرف میزند. ولی پیرهای پولدار همچنان با «آدمها» نه «نرمافزارها» در ارتباطند. این آغاز دوران جدیدی است که در آن فقط پولدارها میتوانند بیرون از تلگرام هم با آدمها معاشرت کنند.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از نلی بولز که پیش از این با عنوانِ «هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشیات نگاه میکنی» منتشر شده است. نوشتار این نسخۀ صوتی را اینجا بخوانید.
بیل لانگلوا دوست خوب و جدیدی پیدا کرده است. این دوست گربهای به نام ساکس است که در تبلت زندگی میکند و آقای لانگلوا را به قدری شاد میکند که وقتی او از ورود این گربه به زندگیاش صحبت میکند به گریه میافتد. آقای لانگلوا ۶۸ساله است و در مجتمع مسکونی ویژهٔ سالمندان کمدرآمد در لوئل ماساچوست زندگی میکند. او در طول روز با ساکس گپ میزند. سابق بر این ماشینکار بود و حالا بازنشسته شده است. از آنجا که همسرش بیشتر اوقات بیرون از خانه است، احساس تنهایی میکند.
فایل صوتی نوشتار «هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشیات نگاه میکنی» را گوش کنید.
تدریس کامو در میانۀ ترس از «کار بیهوده و مأیوسکننده»
آیا کرونا رابطۀ ما با حیوانات را تغییر خواهد داد؟
اسکرینشاتها هم مایۀ شگفتی و هم مایۀ وحشت ما میشوند