در گذشته مالکیت بیشتر از تبادل تجربههای هیجانانگیز منزلت میآورد. اما امروزه ترجیح تجربههای جالب بر اجناس از نظر اجتماعی پذیرفته شده و به جریانِ اصلی بدل شده است. به لطفِ رسانههای اجتماعی با تجارب سایرین چشموهمچشمی میکنیم. ولی آیا به اندازۀ دوستانمان تجربۀ هیجانانگیز داریم؟ این نگرانی جدید ماست.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از جیمز والمن که پیش از این با عنوانِ «روش عجیب فیسبوک و اینستاگرام در شاد کردن زندگیِ ما»، منتشر شده است.
در گذشته مالکیت مادی بیشتر از تبادل تجربههای هیجانانگیز برای فرد منزلت میآورد. دیگر ترجیح تجربههای جالب بر اجناس نه تنها پذیرفته شده بلکه از نظر اجتماعی، امری مورد انتظار است. تجربهگری به آرامی گسترش مییابد و به جریانِ اصلی بدل میشود. رسانههای اجتماعی این روند را به نقطۀ شروع خود باز گرداندهاند. امروزه، فقط برخی افراد امکان پیدا میکنند که داراییهای مادیتان را ببینند. اما حالا با وجود تمام دوستانتان و تمام دنبالکنندگانشان در تویتر، فیسبوک، پینتراست و اینستاگرام، افراد بیشتری متوجه میشوند که در حال تجربهکردن چه چیزی هستید. به لطفِ رسانههای اجتماعی میخواهیم با تجربههای سایرین چشموهمچشمی کنیم. ولی آیا ما به اندازهٔ سایر دوستانمان تجربۀ هیجان انگیز داریم؟ این نگرانی آن قدر رایج شده که نامی جدید یافته: ترس از عقب افتادن.
فایل صوتی نوشتار «روش عجیب فیسبوک و اینستاگرام در شاد کردن زندگیِ ما» را گوش کنید.
راستافراطی: جستوجویی تباه در جهانی ویرانشده
فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند
تاریخ مطالعات فقر و نابرابری در قرن گذشته با تلاشهای این اقتصاددان بریتانیایی درهمآمیخته است
کالاهایی که در فروشگاه چیده میشود ممکن است محصول کار کودکان یا بیگاری کارگران باشد