برخی معتقدند نظرات ناشناس اینترنتی، استحکام علمی مطالب را پایین میآورد، فرهنگی تهاجمی را ترویج میکند و مانع گفتگویی واقعی است. واکنش به نظرات دیگران همواره بخشی از گفتمان عمومی بوده است. اما در عصر اینترنت قطع ارتباط هویت نویسنده و سخنش سبب نگرانی جامعهشناسان شده است. ماریا کونیکووا این موضوع را بررسی کرده است.
دارای مدرک دکتری در رشتۀ روانشناسی از دانشگاه کلمبیا
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از ماریا کونیکووا که پیش از این با عنوانِ «توی اینترنت، هیچ کس نمیفهمد که تو سگ هستی»، منتشر شده است.
واکنش به رفتارها و نظرات دیگران همواره بخشی از گفتمان عمومی بوده است. اما آنچه سبب نگرانی گردانندگان وبسایتها و جامعهشناسان شده است قطع ارتباط هویت نویسنده و سخن او در عصر اینترنت است. تحقیقات نشان میدهد به دلیل امکان نظردهی به صورت ناشناس در وبسایتها، این نظرات به شدت سطحی، غیرعلمی و حتی بیادبانه شده است. تحقیقات بسیاری دربارۀ بیقیدی آنلاین و ابتذال نظرات اینترنتی انجام شده است. ماریا کونیکووا، نویسندۀ کتاب پرفروش نیویورکتایمز، مغز متفکر: چطور مثل شرلوک هولمز فکر کنیم و دارای مدرک دکتری در رشتۀ روانشناسی از دانشگاه کلمبیا این مطالعات را بررسی کرده است.
فایل صوتی نوشتار «توی اینترنت، هیچ کس نمیفهمد که تو سگ هستی» را گوش کنید.
راستافراطی: جستوجویی تباه در جهانی ویرانشده
فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند
تاریخ مطالعات فقر و نابرابری در قرن گذشته با تلاشهای این اقتصاددان بریتانیایی درهمآمیخته است
کالاهایی که در فروشگاه چیده میشود ممکن است محصول کار کودکان یا بیگاری کارگران باشد