سال ۲۰۱۴، برای لی سیلز، مجری معروف شبکۀ ای.بی.سی، بدترین سال زندگیاش بود. بیماری خودش، بعد عملهای جراحی پسر کوچکش، و نهایتاً از هم پاشیدن زندگی زناشویی بیستسالهاش. و با این وضعیت، هر شب جلوی دوربین تلویزیون ظاهر میشد تا دربارۀ مرگ، گروگانگیری و فقر بحث کند. اینجا بود که تصمیم گرفت برود دنبال آدمهایی که روزی خبر مشکلاتشان را خوانده بود تا شاید بفهمد که با زندگی چطور باید کنار آمد. حاصل این کار کتابی شد شگفتانگیز.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از بریجید دلینی که پیش از این با عنوانِ «آیا بالاخره روزی همهچیز درست میشود؟ نه. با این واقعیت کنار بیایید!» منتشر شده است. نوشتار این نسخۀ صوتی را اینجا بخوانید.
اوایل سال ۲۰۱۴ بود و لی سیلز، خبرنگار شبکهٔ ای.بی.سی، روی تخت بیمارستان دراز کشیده بود و با فریاد مادرش را صدا میکرد. بهتازگی دومین فرزندش را به دنیا آورده بود و دچار پارگی رحم شده بود؛ عارضهای که میتوانست برای مادر و فرزند مرگبار باشد. سیلز و پسر نوزادش جان سالم به در بردند، اما مشکلات مادر همچنان ادامه داشت. دستهای دنیل، فرزند بزرگ او که آن زمان دو ساله بود، رعشه گرفت که منجر به چند عمل جراحی شد و از سوی دیگر، رابطهٔ بیست ساله لی با همسرش فیل ویلیس به مشکل خورده بود. مدتی بعد هم از یکدیگر جدا شدند. و سیلز، هر شبِ غیرتعطیلِ هفته، گل سرسبد برنامههای شبکهٔ ای.بی.سی، دربارۀ مسائل جاری، یعنی برنامهٔ ساعت هفتونیم را اجرا میکرد، آنهم در سالی که اوضاع داشت وخیم و وخیمتر میشد.
فایل صوتی نوشتار «آیا بالاخره روزی همهچیز درست میشود؟ نه. با این واقعیت کنار بیایید!» را گوش کنید.
تاریخ رسانههای جمعی راهحلهایی پیش پای ما میگذارد
آیا واقعاً به بازیهای ویدئویی «معتاد» میشویم؟
چه شد که تریاک به سلاح امپراتوریها علیه یکدیگر بدل شد؟
ما قبل از آنکه بتوانیم غذا بخوریم، خوردن پلاستیک را شروع میکنیم