واژۀ خودمهاری با نام والتر میشل عجین است. با این حال بد نیست بدانید که میشل سالها درگیر ترک سیگار بوده و هنوز هم نمیتواند جلوی تند غذاخوردن و عصبانیتهای ناگهانیاش را بگیرد. میشل بر اساس تجربیات شخصی و پژوهشیاش معتقد است که انسان زمانی میتواند خود را در برابر وسوسههای گوناگون حفظ کند که ارزش عینیِ آنها را تغییر دهد.
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از ماریا کانیکووا که پیش از این با عنوانِ «مصائب بزرگترین متخصص خودمهاری برای مهار خود» منتشر شده است. نوشتار این نسخۀ صوتی را اینجا بخوانید.
والتر دشواریهای زیادی برای ترک سیگار کشیده است. او در سنی کم سراغ سیگار رفته و حتی زمانی که فهم و خودشناسیاش افزایش یافته بود، باز هم نمیتوانست آن را کنار بگذارد. این عادت او سالها ادامه یافت، در دوران کارشناسی در دانشگاه ایالتی اوهایو و سپس در آغاز دوران تدریس روانشناسی در دانشگاه هاروارد و بعد از آن، استنفورد در دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰. میشل اخیراً به من گفت: «روزی سه پاکت سیگار به علاوۀ یک پیپ میکشیدم و وقتی هم پیپ تمام میشد، یک سیگار برگ میکشیدم». پس از انتشار اولین گزارش جراح کل ایالات متحده در مورد خطرات تنباکو در سال ۱۹۶۴، میشل فهمید که اعتیاد او میتواند موجب مرگش شود. اما باز هم تلاشهای او برای ترکْ هر بار با شکست روبرو شد. ترک میکرد و همچون بسیاری افراد دیگر که میخواهند این عادت را کنار بگذارند، دوباره سراغش میرفت. او ادامۀ این عادت را به عنوان بخشی از تصویر حرفهایش توجیه میکرد.
فایل صوتی نوشتار «مصائب بزرگترین متخصص خودمهاری برای مهار خود» را گوش کنید.
نوجوان که هستید، همهچیز را ابدی تصور میکنید: عشق ابدی، نفرت ابدی، نوجوانی ابدی
فهمی عملگرایانهتر از ازدواج اولین گام ضروری بهسمت جوامع انسانیِ بادوام است
کتابهایی که میخواهند تاريخ بشر را از مهبانگ تا قيامت روايت کنند جذاباند، اما فايدهای هم دارند؟
در سال ۲۰۰۳، نابودی یکی از مجسمههای صدام ناگهان تیتر اول روزنامههای سراسر دنیا شد