چندماه پس از عرضۀ آیپد به بازار، استیو جابز در گفتوگو با نیویورکتایمز گفت که بچههایش هنوز به آیپد دست نزدهاند، چون او و همسرش استفاده از فناوری را برای بچههایشان محدود کردهاند. همین ماجرا در زندگی شخصی بسیاری از مدیران شرکتهای عظیم فناوری صادق است. آنها نه خودشان از محصولات خودشان استفاده میکنند و نه اجازه میدهند نزدیکانشان چنین کاری کنند. به نظرتان این کار معنای خاصی ندارد؟
آنچه در این نوبت گوش میکنید نسخهٔ صوتی نوشتاری است از شان الکس هرن که پیش از این با عنوانِ «هرگز با موادِ خودت نشئه نکن!» منتشر شده است. نوشتار این نسخۀ صوتی را اینجا بخوانید.
مارک زاکربرگ از فیسبوک مثل شما یا من استفاده نمیکند. بنا به گزارش بلومبرگ، این مدیرعامل سیوسهساله یک تیم ۱۲ نفرۀ ناظر دارد تا کامنتها و هرزنامهها را از صفحهاش پاک کنند. او یک «مُشت» کارمند هم دارد که به او کمک میکنند پستها و سخنرانیهایش را بنویسد، و تعدادی عکاس حرفهای که وقتی با کهنهسربازها در کنتاکی، مالکان کسبوکارهای کوچک در میزوری یا فروشندگان چیزاستیک در فیلادلفیا دیدار میکند تصویرهای صحنهچینیشدۀ بینقص از او میاندازند. بهخاطر ماهیت بستۀ فیسبوک، آدمها نمیتوانند پستهای خصوصی تایملاین زاکربرگ را ببینند، اما بعید است او وارد بحث و جدل دربارۀ یک کاریکاتور ضدمهاجرت شود که یکی از آشنایان نژادپرستش منتشر کرده است. این هم مختص زاکربرگ نیست. هیچیک از مدیران کلیدی شرکت، حضوری «نرمال» در فیسبوک ندارد. شما نمیتوانید آنها را به دوستانتان اضافه کنید، آنها به ندرت پست عمومی میگذارند، و برخی از اطلاعاتی را خصوصی نگه میدارند که پلتفُرم پیشنهاد میدهد به صورت پیشفرض عمومی باشند، اطلاعاتی از قبیل تعداد دوستانی که دارند.
فایل صوتی نوشتار «هرگز با موادِ خودت نشئه نکن!» را گوش کنید.
ترککردن سیگار یک چیز است و تبدیلشدن به سیگاریِ سابق چیزی دیگر
پول بر همهچیز عالم حکومت میکند حتی ایدهها
فساد یک بحرانِ واقعاً جهانی است و اعتیاد به ثروت که عامل اصلی آن است از دیدِ عموم پنهان مانده است