بررسی کتاب «فلشبویز» نوشتهٔ مایکل لوییس
در سال ۲۰۱۴ انتشار کتاب مایکل لوییس توجه همگان را به معاملات پرتناوب جلب کرد؛ خرید و فروش بدون دخالت انسان. فلشبویز واکنشی به رفتار اقلیتی سودجو در باراز سرمایه بود، به همین دلیل مثل بمبی صدا کرد. مجموعۀ پیش رو شامل بررسی کتاب فلشبویز، یادداشت پل کروگمن و واکنش نویسندۀ اثر به نقدها است.
مترجم: سیدامیرحسین میرابوطالبی
2 دقیقه
والاستریت
خون به پا خواهد شد!
بررسی کتاب «فلَش بویز» نوشتۀ مایکل لوییس
انتشار کتاب «فلَش بُویز» اثر مایکل لوییس مثل بمبی صدا کرد و توجه دیوان عدالت امریکا و نهادهای نظارتی و اجرایی را به موضوع معاملۀ پرتناوب جلب کرد. اگرچه لوییس در کتابش از شیوۀ روایی استفاده کرده و پیکتی در سرمایه در قرن ۲۱ از روش آماری، اما هر دو کتاب چگونگی ظالمانهتر شدن چهرۀ سرمایه را بررسی میکنند.
وال استریت
میلیثانیههای گران قیمت
یادداشت پل کروگمن دربارۀ فلشبویز
مایکل لوییس در کتابش «فلشبویز»از ماجرای تلاش برای بهبود سه میلیثانیهای سرعت ارتباط بین بازار آتی شیکاگو و بازار سهام نیویورک برای حمله به معاملهگران پرتناوب استفاده کرد. اما کروگمن معتقد است مسالۀ اصلی معاملات پرتناوب نیست بلکه بخش مالیه است. اما چگونه؟
وال استریت
دردسر بزرگ والاستریت: معاملات پرتناوب
یادداشت مایکل لوییس دربارهٔ بازخوردهای فلشبویز یک سال بعد از انتشار آن.
اینکه اقلیتی در والاستریت با سوء استفاده از نظام مالی پر ایراد فعلی در حال ثروت اندوزی هستند چیز جدیدی نیست. اما چند نفر از افراد حرفهای بازار سهام ایالات متحده ادعا میکنند که مشکل و منبع آن را یافتهاند. مایکل لوییس در کتابش فلشبویز به شرح این ماجرا پرداخته و اکنون از واکنشهای مختلف به کتابش میگوید.
اعتیاد معمولاً از چند عامل زیربنایی و نهفته ریشه میگیرد
نقدهای استیگلیتز به نئولیبرالیسم در کتاب جدیدش، خوب اما بیفایده است
حافظۀ جمعی فقط بخشهایی از گذشته را بازنمایی میکند
جوزف استیگلیتز در مصاحبه با استیون لویت از نگاه خاص خود به اقتصاد میگوید