پروندهای دربارۀ مینیمالیسم و زندگی مینیمال
اگر روزگاری مینیمالیسم به آزمون و خطاهای چند هنرمند محدود میشد، حالا صحبت از چیدمان خانۀ مینیمالیستی، آرایش صورت مینیمالیستی، رژیم غذایی مینیمالیستی، مدیریت مینیمالیستی، دوستیابی مینیمالیستی، سفر مینیمالیستی و هزاران چیز دیگر هم به میان آمده است. چرا مینیمالیسم، این جنبشِ حاشیهای و رادیکال، امروز اینچنین ما را محاصره کرده؟ چه شده که ذائقۀ ما امروز طراحیهای مینیمال و سبکزندگیهای مینیمال را میپسندد؟ چرا زیبایی را در سادگی میبینیم و به چه خاطر فکر میکنیم در زندگیمان خیلی چیزها هست که بهتر است دیگر نباشند؟ مینیمالیسم چیست؟ و رشد آن به چه معناست؟
7 دقیقه
♦ برای مطالعۀ هر یک از مطالب، بر روی تیتر آنها کلیک کنید.
سرمقالۀ شانزدهمین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان
• حذف به مثابۀ حرفه
• ماری کوندو: مرتبسازی و نبرد بیامان با خرتوپرتها، نوشتۀ تافی برادسر-آکنر
حرفهای ماری کوندو خوب است، اما کافی نیست. شاید این را خود او بهتر از همه بداند
• چطور دسکتاپ مرتبی داشته باشیم؟، نوشتۀ ماری کوندو و اسکات سوننشاین
کتاب جدید ماری کوندو راهنمایی است برای جانبهدربردن از شلوغیهای محیط کار
• جنون مینیمالیسم: آیا تمیزی و سادگی ما را نجات خواهد داد؟، نوشتۀ کایل چایکا
مشهورترین هوادار مینیمالیسم احتمالاً استیو جابز بود
• همهچیز را دور بریز، شاید خوشبخت شدی، نوشتۀ کریس لمان— اختصاصی فصلنامه
• به ماهیتابه احترام بگذار: ریشههای دینی ماری کوندو، نوشتۀ مارگارت دیلووی— اختصاصی فصلنامه
• اگر سروصدای بیهوده را کم کنی، صدای آژیر هشدار را واضحتر میشنوی، نوشتۀ جیا تولنتینو— اختصاصی فصلنامه
• مینیمالیسم در تمایل ذاتی بشر برای «نبودن» ریشه دارد، گفتوگو با کایل چایکا— اختصاصی فصلنامه
• معرفی مطالب پروندۀ کمتر بیشتر است!
محور پروندۀ «کمتر بیشتر است!» موجِ جدید علاقه به مینیمالیسم و مسائل پیش روی آن بهمثابۀ یک سبک زندگی است. در این پرونده، مصاحبهای مفصل و آموزنده با کایل چایکا را خواهید خواند. چایکا، کتاب مهمی دربارۀ مینیمالیسم منتشر کرده است که در چند مطالب پرونده به آن اشاره شده است. چایکا در مصاحبهاش ریشههای مینیمالیسم را تا مکاتب باستانی عقب میبرد و سپس نحوۀ ورود آن به دنیای جدید و همهگیرشدنش در سالهای اخیر را توضیح میدهد. جیا تولنتینو، نویسندۀ نیویورکر، در یادداشت «اگر سر و صدای بیهوده را کم کنی، صدای آژیر هشدار را بهتر میشنوی» ضمن مرور کتاب چایکا، توضیح میدهد که چطور ممکن است جنبش مینیمالیستی در سبک زندگی راه خطا برود. «چطور دسکتاپ مرتبی داشته باشیم» فصلی از آخرین کتاب ماری کوندو، خوشی در کار: مرتبسازی زندگی کاری شما، است که کمک میکند حال و هوای نوشتهها و دغدغههای او را دریابید. «ماری کوندو، مرتبسازی و نبرد بیامان با خرتوپرتها» پروفایل مفصلی دربارۀ کوندو است که تافی برادسر آکنر، روزنامهنگار نیویورکتایمز، بعد از چند ماه همراهی با کوندو آن را نوشته است. کریس لمان، نویسندۀ «همهچیز را دور بریز، شاید خوشبخت شدی»، سردبیر مجلۀ بافلر است و نوشتۀ او نقدی کوبنده بر جنبش ماری کوندو است. لمان میگوید کوندو به همان خطایی دچار شده است که دیگر مینیمالیستها گرفتار آن بودهاند: در دنیایی که رو به ویرانی میرود، نمیشود تنهایی و پشت درهای بستۀ خانۀ تمیز خودمان خوشبخت باشیم.
•••
پروندۀ «کمتر بیشتر است!» اولین بار در شانزدهمین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان منتشر شده است و شامل هفت مطلب میشود. سه مطلب را اکنون میتوانید دریافت کنید؛ برای مطالعۀ هرکدام کافی است روی عنوان آن کلیک کنید. چهار عنوان از مطالب این پرونده نیز فقط با خرید فصلنامۀ ترجمان قابل دریافت است. هر شماره از فصلنامه علاوهبر پروندۀ ویژه شامل مطالب متنوع دیگری نیز میشود. گزینش این مطالب به نحوی است که اختصاص به زمان خاصی نداشته باشد و همچنان پس از چندسال ارزش مطالعه داشته باشد. برای خرید نسخۀ کاغذی این فصلنامه، به فروشگاه اینترنتی ترجمان مراجعه کنید. آنجا میتوانید فهرست کامل عناوین هر شماره را ببینید و فصلنامهها را بهصورت تکی یا دورۀ کامل، همراه با تخفیف،خریداری کنید.
► برای خرید یا مشاهدۀ محصولات روی هر کدام از لینکهای زیر کلیک کنید:
• خرید شانزدهمین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان
• خرید دورۀ کامل فصلنامۀ ترجمان، شماره ۱ تا ۲۲
• مشاهده و دریافت فهرست شانزدهمین شمارۀ فصلنامۀ ترجمان
• مشاهدۀ و خریداری سایر محصولات انتشارات ترجمان
فصلنامۀ ترجمان چیست، چه محتوایی دارد، و چرا بهتر است اشتراک سالانۀ آن را بخرید؟
فصلنامۀ ترجمان شامل ترجمۀ تازهترین حرفهای دنیای علم و فلسفه، تاریخ و سیاست، اقتصاد و جامعه و ادبیات و هنر است که از بیش از ۱۰۰ منبع معتبر و بهروز انتخاب میشوند. مجلات و وبسایتهایی نظیر نیویورک تایمز، گاردین، آتلانتیک و نیویورکر در زمرۀ این منابعاند. مطالب فصلنامه در ۴ بخش نوشتار، گفتوگو، بررسی کتاب، و پروندۀ ویژه قرار میگیرند. در پروندههای فصلنامۀ ترجمان تاکنون به موضوعاتی نظیر «اهمالکاری»، «تنهایی»، «مینیمالیسم»، «فقر و نابرابری»، «فرزندآوری» و نظایر آن پرداختهایم. مطالب ابتدا در فصلنامه منتشر میشوند و سپس بخشی از آنها بهمرور در شبکههای اجتماعی و سایت قرار میگیرند، بنابراین یکی از مزیتهای خرید فصلنامه دسترسی سریعتر به مطالب است.
فصلنامۀ ترجمان در کتابفروشیها، دکههای روزنامهفروشی و فروشگاه اینترنتی ترجمان بهصورت تک شماره به فروش میرسد اما شما میتوانید با خرید اشتراک سالانۀ فصلنامۀ ترجمان (شامل ۴ شماره)، علاوه بر بهرهمندی از تخفیف نقدی، از مزایای دیگری مانند ارسال رایگان، دریافت کتاب الکترونیک بهعنوان هدیه و دریافت کدهای تخفیف در طول سال برخوردار شوید. فصلنامه برای مشترکان زودتر از توزیع عمومی ارسال میشود و در صورتیکه فصلنامه آسیب ببیند بدون هیچ شرط یا هزینۀ اضافی آن را تعویض خواهیم کرد. ضمناً هر وقت بخواهید میتوانید اشتراکتان را لغو کنید و مابقی مبلغ پرداختی را دریافت کنید.
پساز چند دهه پیشرفت، جهان در مبارزه با فقر با ناکامی مواجه شده است
جوایز معتبر در حوزۀ اقتصاد بین چند مؤسسه متمرکز شدهاند، چرا؟
با پذیرش و درک بهتر شانس، میتوانیم در جریان زندگی همزیستی بهتری داشته باشیم